Lattialaatta.jpg


KIUKAAT JA PADAT:


kivi1.jpg
Harvia Kivi -sähkökiuas tarjoaa ylellisen vahvan saunakokemuksen. Sen ainutlaatuisuus perustuu kiven väkevyyteen ja suomalaisen saunatradition vahvuuksiin.

Harvia Kivi -kiukaan löylyissä on pehmeyttä ja alkuvoimaa. Löylyä voi säädellä pehmeästä kipakammaksi kohdistamalla löylynheitto joko kiukaan kylkeen tai suoraan kivipilarin päälle. Kivi antaa miellyttävän kosteat löylyt jo matalahkossakin lämpötilassa ja lämpö viipyy kiuaskivien sylissä pitkään.

Alkuvoimasta elinvoimaa
Harvia Kivi tuottaa perinteiset ja pehmeät löylyt nykyaikaisesti. Lattiamallisessa kiukaassa on lähes 100 kg kiuaskiviä, joka on tutkitusti oikea kivimäärä tarjoamaan muhkeat löylyt kohtuullisessa lämpenemisajassa. Kivet ovat kaksiosaisessa, kolmiomaisesti muotoillussa teräskehikossa. Tyylikäs  muotoilu antaa tilaa kiven luontaisille vahvuuksille.

Harvia Kivi voidaan sijoittaa lähelle lauderakenteita, sillä sen pintalämpö on suhteellisen matala. Kiukaan voi myös upottaa viimeistellysti alalauteeseen lisävarusteena saatavan, ruostumattomasta teräksestä valmistetun upotuskauluksen avulla. Saatavana myös tervalepästä valmistettu suojakaide.

Harvia Kivi -kiuas (mallit PI70 ja PI90) on varustettu digitaalisella ohjauspaneelilla. Se tekee kiukaan käytöstä erityisen helppoa ja mahdollistaa mm. lämpötilan säätämisen jopa asteen tarkkuudella. Ohjauspaneeli voidaan sijoittaa saunan sisä- tai ulkopuolelle yhdyskaapelin avulla. Kaapelin pituus on 3 m (optiona 5 tai 10 m).

Harvia Kivi -malleja PI70E ja PI90E ohjataan erillisellä Harvia-ohjauskeskuksella (esim. Griffin, C150 ja Fenix).

7,0kW    
9.0kW   
PI70E 549.00
PI90E 630.00

Cilindro.jpg
Cilindro, Cilindro H ja Cilindro F


Edullinen pilarikiuas perhesaunaan.
Harvia Cilindro -sähkökiukaan massiivinen kivimäärä tarjoaa nautinnollisen saunaelämyksen. Valittavanasi on kolme erilaista Cilindro-kiuasmallia. Näissä lattiamallisissa kiukaissa hinta-laatusuhde on erinomainen.

Cilindron ulkovaippa on aukotettua ruostumatonta terästä tai valkoiseksi maalattua sinkittyä terästä. Kiukaan antamaa löylyä voi säädellä pehmeästä kipakammaksi kohdistamalla löylynheitto joko kiukaan kylkeen tai suoraan kivipilarin päälle.

Cilindro H -mallissa on osittain edestä avoin ulkovaippa, mikä antaa löylynheittäjälle suuren kivipinnan edut, mutta mahdollistaa kiukaan sijoittamisen pienempään tilaan. Cilindro F -mallia puolestaan ympäröi umpivaippa. Vaippa pienentää suoja­etäisyysvaatimuksia, joten kiukaan tilantarve on pieni ja lauteet voi tuoda lähelle kiuasta. Tämä antaa tilaa luovuudelle lauderatkaisun suunnittelussa. Cilindro F -malli antaa kipakammat löylyt muiden Cilindro-mallien pehmeisiin löylyihin verrattuna.

Cilindro H- ja Cilindro F -malleissa kivitila on ruostumatonta terästä ja ulkovaipan materiaalina on mustaksi tai valkoiseksi maalattu, sinkitty teräs.

Kiukaissa on kiinteä ohjauskeskus, jonka kytkimet sijaitsevat alhaalla kiukaan etupuolella. Cilindro-malleja PC70E, PC70HE, PC90E ja PC90HE ohjataan erillisellä ohjauskeskuksella (esim. Griffin tai C150).

E-mallin kiuas on mahdollista upottaa alalauteeseen lisävarusteena saatavan, ruostumattomasta teräksestä valmistetun upotuskauluksen (HPC1, HPC2 tai HPC2L) avulla.

PC70 239.00
PC90 315.00
3132008_215419_0.png
Harvia Vega

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu ulkovaippa. Kiuas on helposti asennettavissa oikea- tai vasenkätiseksi erilliseen seinätelineeseen.
Vegan rakenne mahdollistaa kiukaan
asentamisen saunan seinään erityisen matalalle, näin löylyä riittää hyvin myös alemmille lauteille ja lämpö jakautuu saunaan entistä tasaisemmin. Vastusten kiinnitys kiukaan sivulta runkoon lisää kiukaan käyttöikää.
6,0kW    
8.0kW    


Legend150.jpgHarvia Legend 150
Harvia Legend -puulämmitteiset kiukaat tarjoavat löylyelämyksen, jolla ei ole vertaa. Musta teräskehikko pitää sisällään mahtavan kivimäärän. Suureen kivimäärään varautunut lämpö mahdollistaa reilumman löylynheiton jopa matalassa lämpötilassa. Löyly ei lopu kesken, vaikka tuli hetkeksi sammuisikin.

Legend-kiukaiden tulitilassa on nykyaikainen, palamisilmaa jakava arinarakenne. Osa palamisilmasta ohjataan tulitilan yläosaan, minkä ansiosta palaminen on tehokkaampaa ja puhtaampaa. Arinarakenne myös pidentää kiukaan käyttöikää. Tavallista pienemmät sivu- ja takapinnan suojaetäisyydet palaviin materiaaleihin mahdollistavat vapaamman laudesijoittelun. Kiuas voidaan varustaa piippumallin vedenlämmittimellä
Harvia Legend 150 tarjoaa miellyttävän kosteat löylyt pienehköön saunaan. Kiuas on ilo silmälle ja kylpijöille. Harvia Legend 150 on varustettu valurautaisella lasiluukulla, jonka läpi tulen loimu luo saunaan lisää tunnelmaa. Kiukaassa on asennusta helpottavat säädettävät jalat.

Saunan koko 6–13 m3. Kivimäärä maksimissaan 120 kg.

Harvia Legend 150   


Legend240.jpg
Harvia Legend 240


Mahtava määrä kiviä, upeat löylyt.
Harvia Legend -puulämmitteiset kiukaat tarjoavat löylyelämyksen, jolla ei ole vertaa. Musta teräskehikko pitää sisällään mahtavan kivimäärän. Suureen kivimäärään varautunut lämpö mahdollistaa reilumman löylynheiton jopa matalassa lämpötilassa. Löyly ei lopu kesken, vaikka tuli hetkeksi sammuisikin.

Legend-kiukaiden tulitilassa on nykyaikainen, palamisilmaa jakava arinarakenne. Osa palamisilmasta ohjataan tulitilan yläosaan, minkä ansiosta palaminen on tehokkaampaa ja puhtaampaa. Arinarakenne myös pidentää kiukaan käyttöikää. Tavallista pienemmät sivu- ja takapinnan suojaetäisyydet palaviin materiaaleihin mahdollistavat vapaamman laudesijoittelun. Kiuas voidaan varustaa piippumallin vedenlämmittimellä.

Harvia Legend 240 on hyvä valinta keskisuureen saunaan. Kiuas on varustettu valurautaisella lasiluukulla, jonka läpi tulen loimu luo saunaan lisää tunnelmaa. Kiukaassa on asennusta helpottavat säädettävät jalat.

Saunan koko 10–24 m3. Kivimäärä maksimissaan 200 kg.

Legend 240
1042008_114523_2.png
Harvia M3 sopii pienehköön puulämmitteiseen saunaan. Se tekee saunomisesta miellyttävän elämyksen ja tuo perinteisen saunan tunnelmaa. Kiukaan luovuttama tasainen lämpö sekä tehokas tulen- ja ilmankierto takaavat nautinnolliset löylyt.
Harvia M3 on varustettu lasiluukulla. Kiukaan värinä on tyylikäs grafiitin musta, ja sen yläsäleikkö on ruostumatonta terästä.
Saunan koko 4,5–13 m3. Kivimäärä maksimissaan 30 kg.

Harvia M3

1042008_114745_3.jpg
Harvia 20 Pro on keskisuurten saunojen väkevien löylyjen lähde. Valurautainen lasiluukku ja jykevä, jopa 10 mm:n tulikansi takaavat kestävyyden. Mallissa on asennusta helpottavat säädettävät jalat, joiden avulla esimerkiksi savuaukon korkeus on helppo säätää oikealle kohdalle.
Kiukaan ulkovaippa on maalattu grafiitin mustaksi. Voit valita Harvia 20 Pron myös ruostumattomasta teräksestä valmistetulla ulkovaipalla (Harvia 20 Pro S).
Saunan koko 8–20 m3. Kivimäärä maksimissaan 40 kg.

Harvia 20 Pro1042008_114859_4.png
Mökkisaunojen suosikki Harvia 20 ES Pro on käytännöllinen kiuas, joka antaa kunnon löylyt. Kiukaan etuosassa on helppokäyttöinen, 20 litran vesisäiliö. Vesisäiliössä on hana sivulla ja hanan kätisyys on vaihdettavissa. Valurautainen lasiluukku ja jykevä, 10 millimetrin tulikansi takaavat kestävyyden. Kiukaassa on suuri kivitila ja teräksinen yläsäleikkö. Kiuas on varustettu säädettävillä jaloilla.
Kiukaan ulkovaippa on maalattu grafiitin mustaksi. Voit valita Harvia 20 ES Pron myös ruostumattomasta teräksestä valmistetulla ulkovaipalla (Harvia 20 ES Pro S).

Saunan koko 8–20 m3. Kivimäärä maksimissaan 40 kg.

Harvia 20 ES Pro
1042008_115049_5.jpg
Harvia 26 Pro tuo suurempiin saunoihin superluokan löylyt. Suuri kivimäärä takaa hyvät löylyt, vaikka tuli sammuisikin hetkeksi. Kiukaassa on valurautainen lasiluukku ja teräksinen yläsäleikkö. Säädettävät jalat helpottavat kiukaan asennusta.
Kiukaan ulkovaippa on maalattu grafiitin mustaksi. Voit valita Harvia 26 Pron myös ruostumattomasta teräksestä valmistetulla ulkovaipalla (Harvia 26 Pro S).

Saunan koko 10–26 m3. Kivimäärä maksimissaan 50 kg.

Harvia 26 Pro  H20LS_Pro.jpg
Harvia 20 LS Pro ja Harvia 20 RS Pro – uutuus


Sivusäiliölliset kiukaat suosituimpaan mökkisaunaluokkaan.
Sivulla sijaitsevalla vesisäiliöllä varustetut Harvia 20 LS Pro ja 20 RS Pro ovat käytännöllisiä kiukaita, jotka antavat kunnon löylyt. Vesi kuumenee tilavassa 30 litran säiliössä samanaikaisesti, kun kiuas lämpenee löylykuntoon. Valurautaisen ja kapeakarmisen lasiluukun läpi tulen loimu luo saunaan lisää tunnelmaa. Jykevä 10 millimetrin tulikansi takaa kestävyyden. Kiukaissa on suuri kivitila ja teräksinen yläsäleikkö. Kiukaat on varustettu säädettävillä jaloilla.

Harvia 20 LS Pro:ssa vesisäiliö on vasemmalla (L = left) ja 20 RS Pro:ssa oikealla (R = right). Yhdessä Harvia 20 ES Pro:n kanssa vesisäiliökiukaista on helppo valita omaan saunaan sopivin malli.

Harvian kiukaiden tulitila ja palokanavat on suunniteltu siten, että sauna lämpenee nopeasti ja puhtaasti. Kiukaat täyttävät CE-merkinnän vaatimukset.

Saunan koko 8–20 m3. Kivimäärä maksimissaan 40 kg.


Harvia 20 LS Pro1042008_115312_7.png
Harvia-padat on suunniteltu suurempien vesimäärien lämmittämiseen ensisijaisesti mökkioloissa. Ne tuovat oikeaa suomalaisen vanhanajan rantasaunan tunnelmaa. Kestävä, ruostumattomasta teräksestä valmistettu sisäpata on helposti nostettavissa puhdistusta varten. Padoissa on tulenkestävä vermikuliittimassaeristys, joka lisää kestävyyttä ja takaa veden säilymisen lämpimänä.

50 litran pata on muodoltaan kantikas.
2722018_125654_0.jpg
Harvia-padat on suunniteltu suurempien vesimäärien lämmittämiseen ensisijaisesti mökkioloissa. Ne tuovat oikeaa suomalaisen vanhanajan rantasaunan tunnelmaa. Kestävä, ruostumattomasta teräksestä valmistettu sisäpata on helposti nostettavissa puhdistusta varten. Padoissa on tulenkestävä vermikuliittimassaeristys, joka lisää kestävyyttä ja takaa veden säilymisen lämpimänä.

80 litran pata on pyöreä, kuin perinteinen muuripata. 605,50
1042008_115546_9.png
Kaikkiin puulämmitteisiin tuotteisiin on saatavana savu- ja kulmaputkia, joiden valmistusmateriaalina on polttomaalattu tai ruostumaton teräs.


1042008_115740_11.png
Vedenlämmittimet puulämmitteisiin kiukaisiin:

Piippumalli

Piippumallin vesisäiliö (22 l) asennetaan suoraan kiukaan päälle. Vesi lämpenee nopeasti, koska säiliön läpi menevä savuputki toimii samalla vesisäiliön seinämänä.
1042008_115858_13.png
Tulisijan suojaseinä ja -alusta antaa turvaa

Harvia on suunnitellut kestävän ja turvallisen tulisijan suojan, jolla suojaetäisyyttä voidaan pienentää merkittävästi. Suojaseinä estää tehokkaasti suoran lämpösäteilyn vaikutukset palaviin materiaaleihin.

Suojaseinä on valmistettu maalatusta, alumiinisinkitystä teräslevystä. Sen pintalämpötila ei nouse normaalikäytössä yli 80 oC, joten sen voi asentaa vaakasuunnassa jopa 50 millimetrin päähän palava-aineisista seinämateriaaleista. Hirsirakenteisten seinien laskehtiminen ei ole este suojaseinän käytölle. Suoja-alustaa käytetään tarpeen mukaan esimerkiksi silloin, kun tulisija asennetaan vesieristetylle laattalattialle. Puulattialle asennettaessa käytä suoja-alustan kanssa myös tulisijan suojaseinää.

Harvian tulisijan suojaseinä on hyväksytty seuraaville Harvia-tuotteille:

Kiukaat: Harvia M3, Harvia 20 Pro -sarja
Kamiina: Harvia 10
Padat: Harvia 50 l
1042008_115947_14.png
Saunassa kiuaskivien oikea koostumus ja kivien koko viimeistelevät löylynautinnon.
Harvia-kiuaskivet on valittu kunnioittaen vanhoja perinteitä ja niistä saat aidot asiantuntijoiden kiittämät löylyt.
Kaikissa puu- ja sähkölämmitteisissä kiukaissa tulee ehdottomasti käyttää massiivisia lohkopintaisia kiuaskiviä, koska niihin varautuu paljon lämpöä ja löylyvesi höyrystyy tehokkaasti kivien laajasta murtopinnasta. Särmikkäät lohkokivet mahdollistavat myös ilmavan kiviladonnan.

Harvia-kiuaskiviä on kahta kokoa. Kooltaan 5–10 cm olevat kivet soveltuvat pienempitehoisten puulämmitteisten sekä seinämallisten sähkökiukaiden kiviksi. Suuremmat kiuaskivet, joiden koko on 10–15 cm, soveltuvat suurempiin puu- ja sähkölämmitteisiin kiukaisiin.

Harvia suosittelee - isot kiuaskivet!
Aidot Harvia-kiuaskivet antavat kunnolliset pehmeät löylyt. Suuren kivikoon, tumman värisävyn ja erittäin suuren ominaispainon vuoksi kivissä on hyvä lämmönvarauskyky. Kivissä on tehoa, joka ei lopu! Isot kiuaskivet on tarkoitettu erityisesti varaaviin sähkökiukaisiin (esim. Harvia AinaValmis -kiuas), suurempiin puu- ja sähkölämmitteisiin kiukaisiin.        2722018_144021_1.jpg
Kota Luosto VS


Kota L -kiuas on uudistunut, nyt entistäkin parempi kiuas tunnetaan nimellä Kota Luosto. Kota Luosto VS on ruostumattomalla, hanallisella vaippasäiliöllä varustettu. Kestävyyden ja hyvien löylyominaisuuksien lisäksi kiukaassa on säädettävät jalat ja valurautainen lasiluukku tukevalla kahvalla. 
Lähes puolen vuosisadan Kota-kiukaat ovat vaalineet suomalaista saunaperinnettä ensiluokkaisella kestävyydellään ja kirpeillä löylyillään. Ahkeralle saunojalle tehty Kota Luosto VS lämpiää nopeasti pienellä puumäärällä.

KOTA-L_72_m.jpg
Kota Luosto


Kota L -kiuas on uudistunut, nyt entistäkin parempi kiuas tunnetaan nimellä Kota Luosto. Kestävyyden ja hyvien lölyominaisuuksien lisäksi uudessa Kota Luosto -kiukaassa on säädettävät jalat ja valurautainen lasiluukku tukevalla kahvalla.
Lähes puolen vuosisadan Kota-kiukaat ovat vaalineet suomalaista saunaperinnettä ensiluokkaisella kestävyydellään ja kirpeillä löylyillään. Ahkeralle saunojalle tehty Kota Luosto lämpiää nopeasti pienellä puumäärällä.

X
Kota_Inari_146_m.jpg
Kota Inari


Kota Inari on oman tiensä kulkija. Vahvarakenteinen ja raamikas kiuasuutuus tarjoaa pitkät ja nautinnolliset löylyt ahkerallekin saunojalle. Kiukaassa kivet tulevat näyttävästi esiin. Vanhat Kota L sekä uudet Luosto -kiukaat ovat muunnettavissa näyttäväksi Inari-kiukaiksi lisävarusteena saatavan kiviverkon ansiosta.
Ympäristöystävällinen kiuas lämpiää pienellä puumäärällä. Kiukaassa on valurautainen lasiluukku ja säädettävät jalat.
1042008_123439_16.jpg
Tuotenumero: 2014M Tuotenimi: Kota-pata
        
Kota-muuripadat lämmittävät kerralla suuria määriä vettä; vaihtoehtoina ovat 50 ja 80 litran padat. Kerran lämmitetty vesi pysyy tulenkestävän vermikuliittimassaeristyksen ansiosta lämpimänä jopa vuorokauden. Maalatusta teräslevystä valmistetun helppokäyttöisen Kota-muuripadan lämmityksessä voidaan hyödyntää jätepuita, risuja, ja roskia ja ruostumaton sisäpata voidaan irrottaa muuripadasta puhdistusta varten.
2622018_135802_0.pngHarvia M1


Tyylikäs kiuas pienehköön saunaan.
Harvia M1 on muotoilultaan klassisen tyylikäs kiuas, joka sopii pienehköön puulämmitteiseen saunaan. Se tekee saunomisesta miellyttävän elämyksen ja tuo perinteisen saunan tunnelmaa. Kiukaan luovuttama tasainen lämpö sekä tehokas tulen- ja ilmankierto takaavat nautinnolliset löylyt.

Kiukaan väri on tyylikäs grafiitin musta. M1-kiuas voidaan varustaa piippumallin vedenlämmittimellä.

Saunan koko 6–13 m3. Kivimäärä maksimissaan 30 kg.

Harvia M1

2622018_135957_3.jpgHarvia M2 -kiuas on muotoilultaan klassisen tyylikäs katseenvangitsija, joka sopii pienehköön puulämmitteiseen saunaan. Kiukaan luovuttama tasainen lämpö sekä tehokas tulen- ja ilmankierto takaavat nautinnollisen rentouttavat löylyt. Harvia M2 -kiuas on varustettu lasiluukulla, jonka läpi tulen loimu luo tilaan perinteisen saunan tunnelmaa. Grafiitin musta kiuas on klassikko jo syttyessään.

Harvia M2
6417810021530.jpgAito 20
Aito jatkuvalämmitteisissä kiukaissa yhdistyvät tyylikäs moderni muotoilu ja kestävyys. Kiukaiden vahva rakenne ja iso kivitila takaavat tasaiset ja miellyttävät löylyt. Musta emaloitu teräsvaippa luo tyylikkyyttä ja on helppo pitää puhtaana.
Pohjan kokoinen arina ja tulipesän 10 mm vahvuinen kattolevy puolestaan varmistaa kestävyyden. Lasillinen valurautaluukku luo tunnelmaa ja helpottaa tasaisen tulen ylläpitämistä. Säädettävien jalkojen ansiosta kiukaan asennus on helppoa. Kiuas liitetään hormiin päältä tai takaa. 

Aito 20
SAUNAN SISUSTAMISEEN                                        HARVIA SAUNAKAIUTTIMET

1042008_172740_0.jpg
Harvian saunakaiuttimet ovat täysin vedenpitäviä ja sopivat hyvin kosteisiin tiloihin.
Väri valkoinen, teho 80 W, impedanssi 4 ohm, halkaisija 160 mm, upotussyvyys 50 mm ja -halkaisija 142 mm, suojausluokka IP65
Liitä kaiuttimet musiikkijärjestelmääsi, niin saat musiikin kuulumaan niiden välityksellä saunatilassa haluamallasi äänenvoimakkuudella.

Asennus- ja käyttöohje tästä linkistä
          HARVIA-KIVISEINÄ ELEMENTTI 15 x 534 x 2040

1042008_173140_1.png
Harvia-kiviseinä on valmis elementti, jonka voit kiinnittää esimerkiksi kiukaan taakse, verhota yhden seinän tai vaikka kulmauksen. Kiviseinän voit kiinnittää helposti suoraan paneloinnin päälle.

Kiviseinän voi asentaa niin uusiin kuin vanhoihinkin kohteisiin. Kiviseinän keraaminen laatoitus on laadukasta kivijäljitelmää. Alumiiniset kiskot antavat ryhdikästä ilmettä saunaas on
Kiviseinän alaosan harjatun teräksen lävitse kiinnität seinämallin sähkökiukaan helposti ja samalla tyylikkäästi.
Toimitus  sisältää tarvittavat kiinnitystarvikkeet ja poranterät kiviseinän sekä seinämallin kiukaan kiinnittämistä varten.

Huom! Tarkista aina asennusvaiheessa kiukaan suojaetäisyydet asennus- ja käyttöohjeesta; kiviseinä ei sovellu suojaseinäksi. Jos suojaetäisyyksiä halutaan pienentää, valitse Harvian tulisijan suojaseinä ja -alusta.Asennus- ja käyttöohje tästä linkistä
              
KUUSI SHP 28 X 95

shp kuusi.jpg